AC Feet & Skin Care - Huidverzorging

Ik werk met 3 productlijnen, Aloë Via, Zeitgard & 2B Bio Beauty 

2B Bio Beauty is een mooie compacte lijn op natuurlijke basis. Kan als losse behandeling om uzelf eens te verwennen maar ook zeker in kuurverband zijn er mooie resultaten te behalen.

Aloë Via heeft een uitgebreid assortiment voor ieder huidtype, zowel voor het gelaat als het lichaam zijn er mooie producten. Met deze producten kunnen wij u een mooi gevarieerd aanbod geven van behandelingen.

 

De thuisverzorging is het paradepaardje van Zeitgard.

Voor meer huidverbeterende behandelingen gaat u naar de pagina Medisch Schoonheidsspecialist.

 

 

2B Bio Beauty Peeling

2B BioBeauty is geinspireerd door de natuur, planten en vruchten.

2B BioBeauty is geinspireerd door de natuur, planten en vruchten.

Dankzij wetenschappelijke onderzoeken, de kennis en ervaring van de medische wereld is het gerealiseerd. Een perfecte pijnloze en effectieve behandeling. Een unieke biologische dieptepeeling.

Door zijn aard en samenstelling veroorzaakt BIOPEELING wanneer het als kruidenmasker wordt ingemasseerd, een verwijdering van dode huidcellen.
Daarbij stimuleren de microkristallen van BIOPEELING de dieper gelegen huidlagen, wat de originaliteit van het product uitmaakt. Een nieuwe gave huid wordt bewerkstelligd door de "micronaaldjes"in de levende keratinocyten, door een versnelde wisseling van de huid.
Naast de eliminatie van oneffenheden (fijne rimpels, onregelmatige pigmentatie, comedonen...) ontstaat een natuurlijk herstel van de epidermis, dat nog versterkt wordt door de aanwezigheid van oligo-elementen en verkwikkende plantaardige extracten.
De synergie van beide mechanismen geeft een volledig verjongde en gezonde huid.
BIOPEELING is een originele techniek. Het is een specticulaire, eenvoudige en natuurlijke behandeling die door de schoonheidsspecialiste/huidtherapeute uitgevoerd kan worden.
Het effect is duidelijk zichtbaar!

Voor wie?
Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, van blanke tot donkere huid, op het gezicht of lichaam als regelmatige behandeling en goede oppepper voor de (zelfs zéér gevoelige) huid.
Ook is het heel doeltreffend tegen:

* Acné, vette huid met grove porië
* Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, vitiligo
* Littekens, verbeteren keloïd weefsel. striae
* Rimpels, verouderde/verslapte huid
* Eczeem, rosacea,psoriasis
* Vochtarme huid, milia
* Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
* Ingegroeide haren
* Mislukte permanente make-up
* In samenwerking met chirurg: voor en na een ingreep ter verbetering van de conditie van het weefsel. Hierdoor is minder kans op ontstekingen en geeft een mooiere/snellere genezing.

Een biologische dieptepeeling die zijn gelijke niet kent.....

Peeling

Na een huidanalyse beginnen we met een reiniging om de huid voor te bereiden op de 2B dieptepeeling door het gebruik van warme compressen worden de poriën geopend, dan word de 2B dieptepeeling ingemasseerd, vervolgens krijgt u een aan uw huidtype aangepast masker, en we sluiten de behandeling af met een speciale dagverzorging 

Medisch schoonheidsspecialiste  € 89,00

Peeling +

Na een huidanalyse beginnen we met een reiniging om de huid voor te bereiden op de 2B dieptepeeling door het gebruik van warme compressen worden de poriën geopend, onzuiverheden kunnen nu goed verwijderd worden, dan word de 2B dieptepeeling ingemasseerd, vervolgens krijgt u een aan uw huidtype aangepast masker, en we sluiten de behandeling af met een speciale dagverzorging

Medisch schoonheidsspecialiste € 110,00

2B kuurkaart

Voor onze vaste klanten hebben we natuurlijk de 2B Bio Beauty Peeling kuurkaart, dit houd in u koopt 10 behandelingen en wij doen u de 11e cadeau

Speciaal voor klanten die voor het eerst starten met 2B Bio Beauty Peeling

Peeling+ kuurkaart 10 behandelingen & basis huidverzorgingspakket twv circa € 205 cadeau

2B basis huidverzorgingspakket circa € 205

Dit basis pakket bestaat uit 6 huidverzorgingsproducten afgestemd op uw huidtype (excl. Beautycase)

* 2B Bio Net of Bio Pureté
* 2B Bio Douceur of Clarté
* 2B Bio Purifiant of Nutrition
* 2B Bio Oxygel
* 2B Bio Hydravit
* 2B Bio Defence teinte/naturel Spf 18.

 

 

Zeitgard "Stop de tijd"

"De Methode Zeitgard"

AC Feet $ Skin Care voert op exclusieve basis in Amsterdam "De Methode Zeitgard". Al vele jaren gebruiken honderdduizenden vrouwen de methode Zeitgard met resultaten die ze niet voor mogelijk hadden gehouden. De start van "De Methode Zeitgard" is het thuisgebruik van de producten. Twee weken later volgt dan de eerste behandeling in de salon. Deze behandeling sluit volledig aan op het thuisgebruik waardoor het totale resultaat opnieuw versterkt wordt. Na dit eerste deel van "De Methode Zeitgard" is de huid voorbereid op de unieke en exclusieve seizoensbehandeling van Zeietgard. Deze behandelingen starten na zeven weken en bestrijden dan intensief vroegtijdige veroudering van de huid. Daarna zorgt een combinatie van thuisgebruik en behandelingen in de salon voor een blijvend resultaat dat nog niet eerder mogelijk was. De Methode Zeitgard werkt zo goed omdat ze uit twee delen bestaan, die op elkaar aansluiten. Het ene deel wordt afgestemd op de huid van de klant en is individueel. Het andere deel is voor iedereen hetzelfde en bestrijdt de nadelige invloeden, die de seizoenen steeds weer opnieuw op de huid hebben. .Dat daardoor betere resultaten behaald worden is eigenlijk zo logisch, dat het je verbaast dat deze manier van werken niet al veel langer in de Nederlandse salons bestaat. Het op de huidtype afgestemde deel bestrijdt b.v. rimpeltjes en normaliseert de huid, terwijl het seizoengebonden deel steeds opnieuw datgene doet wat de huid op dat moment het meeste nodig heeft. Bijvoorbeeld in de zomer zorgt de seizoenbehandeling voor extra bescherming en vocht, terwijl in de winter wanneer de huid vaak zo vaal wordt de speciale seizoenbehandeling ervoor zorgt, dat ze er levendig blijft uitzien. Zo zijn er ook speciale seizoensbehandelingen aangepast aan de herfst en de lente (op basis van geselecteerde vitamines). De combinatie van al deze behandelingen zorgt ervoor dat de huid een nieuw evenwicht krijgt en vasthoudt. De conditie verbetert al na korte tijd en de huid gaat er jonger uitzien. Dit bijzondere resultaat wordt bereikt doordat de huidverzorging volledig op elkaar afgestemd wordt, zowel het thuisgebruik als tijdens de behandeling in de salon.

Natuurlijk maken wij en Zeitgard het u graag extra aantrekkelijk om met "De Methode Zeitgard" van start te gaan.
Indien u (gratis) ingeschreven wordt als VIP klant, kunt u altijd gebruik maken van onze maandelijkse acties en aanbiedingen.

 

Le soin base

Uw huid wordt gereinigd, waarna de huid ontvankelijk wordt gemaakt door een peeling afgestemd op uw huidtype. Na peeling s het tijd voor het juiste masker deze word dmv een ontspannende gelaatsmassage in gemasseerd, waarna de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

Medisch schoonheidsspecialiste € 59,50

Le soin cleanse

Uw huid wordt gereinigd, waarna de huid ontvankelijk wordt gemaakt door een peeling afgestemd op uw huidtype. Nu is uw huid gereed voor de vapozone of warme compressen, waarna er intensief gereinigd wordt door milia en comedonen te verwijderen. Na deze fase is het tijd voor het juiste masker, waarna de behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème.

Medisch schoonheidsspecialiste € 69,50

Le soin complete

Uw huid wordt gereinigd, waarna de huid ontvankelijk wordt gemaakt door een peeling afgestemd op uw huidtype. Nu is uw huid gereed voor de vapozone of warme compressen, waarna er beperkt tijd is om milia en comedonen te verwijderen. Ook uw wenkbrauwen worden geëpileerd.  Dan is het tijd voor een gelaat & decolleté massage. Na deze fase is het tijd voor het juiste masker, waarna de behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème.

Medisch schoonheidsspecialiste  € 79,50

Speciaalbehandelingen van Auriège:

* Le temps de Soin (seizoensbehandeling) Chronovitamine *

Een periodieke ondersteunende behandeling die met name vroegtijdige veroudering van de huid vertraagd.

De behandeling is afgestemd op het jaargetijde, de basis van de seizoenmaskers zijn vitamine's waarbij de keuze van de vitamine per seizoen steeds is uitgezocht naar de vitamine die op dat moment het meeste nodig is. De behandeling ondersteunt per seizoen die huidfuncties die op dat moment het meest te lijden hebben.

De make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd en gestimuleerd met aan de huid aangepaste producten. Eventueel worden, door middel van een gommage, de dode huidcellen verwijderd. Een serum van micro-emulsie, aangepast aan het huidtype wordt in gemasseerd, waardoor het Vitaminemasker ( aangepast aan het seizoen) beter wordt opgenomen door de huid. Hierna wordt het masker verwijderd met warme compressen. De behandeling wordt afgesloten met een aangepast serum op vitaminebasis, aangepast aan de seizoenen.

Aanbevolen producten voor thuis: Chronovitamine seizoenkuurproducten.

Medisch schoonheidsspecialiste € 77,40

* Le Soin Essentiel *

Een shock-behandeling voor iedere huid die "uit" conditie is.

Door de essentiële oliën wordt de celactiviteit direct gestimuleerd.
De huid wordt aangezet om afvalstoffen af te voeren en de micro-circulatie wordt geactiveerd. .De behandeling heeft een ontspannende, activerende en voedende werking.
De huid ziet er direct als herboren uit.

De make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd en gestimuleerd. Door middel van een speciale ontspannende massage worden de werkstoffen snel door de huid opgenomen, waarbij de kruidenextracten achter blijven op de huid en daarmee wordt geëxfolieerd. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend masker met een hydraterende en revitaliserende werking.

Aanbevolen producten voor thuis: Basisverzorging

Medisch schoonheidsspecialiste € 77,40

* Soin Lift Eclat *

Een zeer moderne behandeling waarvan het resultaat direct zichtbaar is. Bestemd voor de huid die tekenen van vermoeidheid vertoont en er wat vaal uitziet. Een complete liftende behandeling die ervoor zorgt dat fijne rimpeltjes vervagen, de make-up houdt beter en de huid gaat er stralender uitzien.
Ideaal instant Beauty Flash (snelle oppepper) voor een avondje uit.

De make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd en gestimuleerd met aan de huid aangepaste producten, daarna wordt het Masque Serum Lift-Eclat aangebracht dat ook een ontspannende werking heeft. Het masker wordt na 10 minuten verwijderd. Vervolgens wordt de huid behandeld met Eclat Instantané

Aanbevolen producten voor thuis: Eclat Instantané.

Medisch schoonheidsspecialiste € 77,40

* Le Soin Collagène *

Iedere huid verliest zijn elasticiteit en spankracht doordat de natuurlijke collagene vezels in de huid verminderen. Deze vliesmasker-behandeling voegt natuurlijk collageen aan de huid toe. De huid krijgt haar spankracht en elasticiteit terug waardoor lijntjes en rimpeltjes vervagen. Het is aan te bevelen deze behandeling regelmatig te herhalen.

De make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd en gestimuleerd. Eventueel wordt er een gommage toegepast. Een repair ampul wordt ingemasseerd zodat het collageen beter wordt opgenomen. Auriège heeft 5 soorten collageen vliesmaskers:
* MDIcomplex/Chitosan voor de dunne couperose huid
* Vitamine C/Groene thee voor vermoeide/gestresste huid
* Ginko Biloba tegen vroegtijdige veroudering, na intensief zonnebaden.
* Aloë Vera voor de gevoelige geirriteerde huid
* Fruid Acid AHA ieder huidtype.
We nemen het masker dat het beste bij uw huidconditie past. Het vliesmasker wordt aangelegd en na circa 20 minuten wordt het collageenmasker in zijn geheel verwijderd. Vervolgens wordt er een ampul ingemasseerd die een liftende wertking heeft. Daarna wordt de basisverzorging aangebracht.

Aanbevolen producten voor thuis: Masque Lifting

Medisch schoonheidsspecialiste € 77,40

* Le Soin Bio-Energisant *

Behandeling met echt opbouwende elementen, de huid krijgt haar energie terug en wordt gevoed.
Deze behandeling is de meest populaire kuurbehandeling, bestemd voor de huid die uit evenwicht is en er daardoor vermoeid uitziet. Door het gebruik van een speciaal serum wordt het evenwicht tussen de verschillende huidfuncties hersteld. Het masker dat daarop volgt wordt verkregen door een speciaal poeder met serum te vermengen; heeft een stimulerende werking. Als extraatje krijgen onze cliënten bij deze behandeling een gratis halspakking aangeboden. Direct na de behandeling ziet de huid er üitgeruster" uit en straalt hernieuwde energie uit.

De make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd en gestimuleerd. Het serum wordt met een speciale techniek aangebracht, daarna wordt een masker aangebracht, dat op het moment zelf wordt gemengd om daardoor de werking te optimaliseren. Na circa 15 minuten wordt het masker verwijderd.

Aanbevolen producten voor thuis: kuurproducten

Medisch schoonheidsspecialiste € 77,40

* Le Soin Actif+ *

De hoogwaardige ampullenserie* in combinatie met de creme actif+ wordt door middel van een speciaaal voor Auriege ontwikkelde thermomasker snel en effectief opgenomen.

* Skin Relaxing Complex vlekkerig/rode en gestressde huid
* Skin Generation Complex vette huid
* Anti Couperose Complex dunne couperose huid
* Repair Complex na de zomer, dieet, zonnebank, ziekte en airco. 

- preventieve behandelingen: chronovitamine gezichtsbehandeling aangepast aan de behoefte van de huid , afhankelijk van het seizoen.
- curatieve behandelingen: kuurbehandelingen die de huid een nog diepere voeding geven.

Deze elementen uit uw verzorgingsprogramma ( wij noemen ze ook wel bouwstenen) sluiten op elkaar aan, versterken elkaar en kunnen door ons aangepast worden aan de wisselende behoefte van uw huid.

Medisch schoonheidsspecialiste € 77,40

Auriège basis huidverzorgingspakket vanaf € 70

Huidverzorgingsproducten voor uw huidtype.
Basis bestaat uit een:
Milk 
Lotion
24h creme
Verder ook een uitgebreid assortiment speciaal producten.

 

Lees meer...